Search This Blog


08 March 2011

AkSi PaNaS KaNaK2 DuA TaHuN


Haaaaaaaaaaaaaa...gimik x entry kali ni?????????? saja jer...mana la nak tahu kot2 dengan entry gimik ni...traffic akan up cikit...he3...xda idea sebenarnya...2 yang dah lama x update blog 2....so, xda la entry2 baru...sori taw.


Bulan Mac ni, aku mulakan dengan entry pasal anak sedare aku a.k.a anak buah...aku da anak buah 2 orang jer...tapi yang nak story mory ni sorang jer...nak citer sal adik a.k.a FARAH ELLYYANA....nama mcm artis...abg dia yang pilih nama 2...time 2 abg dia minat elyana...alaaa penyanyi muda 2...he3. So bila dapat adik pompuan jer, trus nak letak nama artis 2...yang si mak (kakak aku) plak...follow je la...he3....


 Nak tahu brapa umur si abg time 2???? Baru 6 tahun daaaaaa...nama dia MOHD ZULHAIKAL...maksudnya...pohon yang rendang dan subur...patot la badan dia pun subur jer...he3..(montel...tapi suuuweeeet)


Aku nak upload pic Farah ni...ngan 'buah hati' dia, Mazuan, anak jiran sebelah umah aku tapi aku panggil abah si Mazuan ni  Pak Ngah...


Tersebut la kisah...pada petang ahad yang lalu (6hb Mac, 2011), aku bawa la farah ni jalan2 amik angin kat luar umah jer.......tiba2 aku ngan Farah nampak Mazuan tengah kayuh basikal....aku pun panggil la si Mazuan 2...aku suka budak 2...dia cumil sgt...pipi dia pun lembut...aku suka picit...lembut giler...gerrrrram aku tengok...he3...banyak cakap lak 2...


Dia dengan lajunya pun, terus kayuh basikal dia datang kat kami...tiba2 jer aku da mood nak snap pic diorang...aku pun suruh la diorang posing...amboi Farah... Minah posing rupanya...pantang da laki cute...he3...yang Mazuan lak malu2...macam xda persaan pun ada...he3...nak tengok aksi diorang???????jom..check it out...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
main2 scroll la dulu...he3...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
scroll la lagi...cikit lagi jer nak sampai dah...he3(jangan marah)..nant kena jual....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ni pic diorang...tgok la...

ni pic mula2...malu2 lagi kot Farah 2...


yang ni dia dah pandai posing..


yang ni plak...aksi yang xjadi...candid la 2...faham2 je la...


ni sambungan pic yang candid 2...amboi2 Farah...

ni pic Farah ngengada...main chukk chakk lak...hu3

ni Pak Su dia...adik aku yang bongsu la...manja gila dia ngan Pak Su dia...



So...sekian sudah lah alkisah pasal Farah ni yer...dia ni walupun kecik...kuat buli abang dia...dia lagi gagah dari abang dia...he3...



p/s: Love U Farah...Love Sooo Much..Mmmmuuaahhh

5 comments:

Mr iz said...

he he he betulnye panas tajuk entry tu...he he he... ada bakat tu.. siap posing manja lg...he he he.... sampai yang lelaki jd tak keruan tu...he he he he....

AnNa said...

farah 2 memg..klaw kat traffic light...time abah dia stop keta tgu lampu ijaw...klaw dia nampak mamt encem sure dia phewwit kat mamat 2...hu3...org 2 lak layan dia...coz dia cumil...

Mia Liana said...

nampak comel... cute aje...

AnNa said...

he3...tq....

sitinorsyafiqah said...

hiii! i letak my link dekat your blog tau! thanks! and do visit my blog okay :))

Post a Comment

SILA TINGGALKAN JEJAK YER.....SENANG NAK USHAR BLOG KORANG NANT.....he3

TaBuNg AmAnAh SaYa...he3

Yang Menarik Utk Dilihat