Search This Blog

Loading...

29 January 2011

TeMpLaTe & BaCkGrOuNd YaNg CaNtIk!!!


Dah lama x update blog kan???????? tentu pengunjung blog aku bosan coz xda new entri nak baca kan????? Sori la ek….ok….kali ni, 2 entri aku nak post…he3. Suka x????? bukannya busy sangat pun, padahal hari2 aku online. 

Nak tahu x apa yang aku buat???penat wooooooooooo. Aku berusaha keras mencari template dan background yang cantik2 untuk blog aku ni. Sampai kadang2 tension aku dibuatnya. (nanti ada la mulut yang nak kata: laaaaaaaaa….nak tension wat per? Sendiri cari pasal. Xda sapa suruh pun.he3). memang la xda sapa suruh, tapi bagi aku, sesuatu yang aku buat, aku mesti buat dengan bersemangat. Baru aku puas atie….he3..xsalah kan?untuk kepuasan diri sendiri jugak.

Lama gila aku cari template. Sampai seminggu. lama kan???? tapi still xpuas atie .Sampai abah aku marah kat aku. Hari2 mengadap laptop…aku sengeh (senyum gedixxx) jer kat abah aku tanpa bagi apa2 response lain.…he3…sori la abah ek!!!!bil elektrik bulan ni melambung cikit.mana x nyer, purata jam aku online dalam satu hari adalah 8 jam.(aku guna laptop x pakai bateri, sambung plug laptop trus. Pas tu pasang kipas plak.memang hebat la abah aku kena bayar bil elektrik.sori yer abah).

Aku ni bukannya pandai sangat bab2 nak cari template and nak design cantik2 ni. Tapi berusaha juga. Last skali, aku wat keputusan, template yang aku guna sekarang adalah muktamad….cewah3…bagi korang…ok x template ni???background dia cantik x??

Mari aku kongsi ngan korang. Kat mana aku search dan amik template dan background ni semua. Banyak yang cantik2. Rambang mata nak pilih. Macam plih baju lak.he3..korang klik la link yang aku bagi ni ek….tengok la mana yang berkenan.just want to share with other bloggers. Enjoy k!!!!!

:::::::::::::::::::> http://btemplates.com/
:::::::::::::::::::> http://www.bloggertemplatesfree.com/
:::::::::::::::::::> http://www.bestbloggertemplates.net/
:::::::::::::::::::> http://www.pyzam.com/bloggertemplates
:::::::::::::::::::> http://www.thecutestblogontheblock.com/
:::::::::::::::::::> http://www.thecutestblogontheblock.com/
:::::::::::::::::::> http://rindas-template.blogspot.com/
:::::::::::::::::::> http://shabbyblogs.com/
:::::::::::::::::::> http://plumroselane-bckgrnds.blogspot.com/p/backgrounds-themes.html
:::::::::::::::::::> http://www.freecodesource.com/



tengok la contoh template, background dan banner ni yer...

cantik kan?geram tgk


*********p/s: selamat mencuba yaaa

25 comments:

NiEnA WaTiE... said...

comey blog awk..ske...

NURFARHANA said...

nice blog..hehe

anna said...

tq semua...he3...da yg perlu d pertingkatkan lg neh...he3

cikmimie said...

blog awak ni comel..
sy masih baru...skg tgh blogwalking,,hehehehe (^_^)

Muhd Wafiq said...

anna macm mane awk wat backgroud tu.........

Ezzat said...

cam srnok jew la..baru je nk wt blog..hihihi..aja leh?

AnNa said...

tq semua...

QasehSuci said...

blog ni dah ok tapi cuma ader lagi yg perlu diperbaiki..saya pun baru tukar template dah kelam kabut jadiknya...tgk pun fening..hu3

ar_waniey said...

nice blog..:D

anggunshop said...

sweet..hehe

Lawa Collections✿ said...

haii...salam kenal... saya follow blog kamu yg cantik ni yer...

ibu iman said...

cntik blog....:)

Anak Itik (AI) said...

saya memang cari template comel terus masuk sini :)

Ainin said...

Salam. Nak tanya, macam mana akak buat design blog ni. Saya dah jumpa gambar yang sesuai di wallcool.net, tetapi macam mana nak paste di dalam blog ni? harap akak sudi berkongsi cara. Terima kasih.

lynn yusof said...

comel nyer blog ini .. sukerrr ;)

lynn yusof said...

kita dh guna link utk cr template yg menarik.. TQ TQ..

lynn yusof ibu adika
dapurkudotcom.blogspot.com
debabydapur@gmail.com

NaNad Bercerita said...

comel la blog ni :)

AnSyU NurHa said...

comel n cantik...leh ajar x..i want to make my blog also nice n sweet..hihi

Balqis Zamaliana said...

Hi sis, mcm mana ya nak buat "SILA TINGGALKAN JEJAK" YG MCM SIS BUAT TU.. KAT BAWAH :)

Raja Norli said...

hi, have a nice day!

nora sabaruddin said...

siapa2 yang pernah di banned oleh google adsense boleh juga memohan kepada saya untuk approve akaun google andsense,untuk blogspot,dah approve baru bayar Rm30,boleh bayar melalui paypal,maybank atau bank BRI
contact:bonnysabah@gmail.com
INDONESIA-MALAYSIA-ASEAN boleh memohon
http://jasa-pembuatgoogleadsense.blogspot.com/

Anak Ibu Sihat said...

haihh..cam terpikat plak kat blog awk ni

wan shamsyila said...

tima kasih.suke tgok blog awak.

Haslinda Kamal said...

hi salam kenal...

nur athirah said...

;)

Post a Comment

SILA TINGGALKAN JEJAK YER.....SENANG NAK USHAR BLOG KORANG NANT.....he3

TaBuNg AmAnAh SaYa...he3

Yang Menarik Utk Dilihat