Search This Blog


26 September 2011

Restoran Arab

jeng3...meh sini aku nak story cikit...da sape2 yang kat luar sana yang suka makan makanan arab x?????... sure ramai yang dah pernah rasa makanan arab kan????? makanan jenis ni dah berlambak-lambak kat Malaysia...Klaw kat KL lagi la... macam cendawan tumbuh selepas hujan....cewah3... berperibahasa plak aku ni kan..tapi memang itu hakikatnya...  da sape2 yang x tahu nak try kat mana ????meh aku tolong korang... aku tolong suggest jer la... nnt korang try la sendiri ek...ok ker cam  2???

aku kasi link kat korang taw...korang search la sendiri, pas 2 decide nak try yang mn... aku kasi link tempat yang aku pernah g je la... tapi nnt, for those yang ada tempat lain yang  nk suggest kat aku, adalah di alu2 kan...sharing is caring kan????? aku pun nak try gak tempat yang aku belum pernah g...  harga not bad la... depends pada menu yang korang pilih la...basically, klaw untuk 2 orang, korang budget jer below RM100.... tapi slalunya, xsampai pun... pandai2 korang lah... he3...
Adani Tea
Kebab & Orange Juice
Madghout rice
Mixed Grilled
Neopolitan Pizza
For more information. juz CLIK....


 ni tempat yang aku pernah gi... antara ke empat-empat ni, aku prefer Wadi Hadramawt Restaurant...he3...



4 comments:

masayu said...

maveles....

^^eKaTiKaH^^ said...

mak aiii...sedapnye..nyami.nyami :D

Diary oF Mine said...

woh... ni wat org lapar ni... huhu

AnNa said...

lapar ey?jom try...he3

Post a Comment

SILA TINGGALKAN JEJAK YER.....SENANG NAK USHAR BLOG KORANG NANT.....he3

TaBuNg AmAnAh SaYa...he3

Yang Menarik Utk Dilihat