Search This Blog


23 September 2011

The Cave Of The Golden Rose


The Cave Of The Golden Rose.....sape yang pernah tgk citer ni????? bez giler sioooottttt...aku dah lama tgu citer ni...stahu aku, last aku tgk citer ni time aku darjah 5 kot...klaw x silap la...memang bez...aku taw, korang pun ramai gak yang minat gak kan???? dah selalu sgt aku tgk kat paper, (selalunya kat paper bahagian yang selalu orang dok komen and dok wat permintaan 2 la),  diorang minta citer ni ditayangkan semula...tapi xda apa respon pun....tup2, tv9  tayangkan...wahhhh...lega rasanya...akhirnya penantian 2 berakhir jua....so, bagi saper2 yang belum tgk citer ni. better tgk...sure korang x nyesal punyer....for sure, rating citer ni kat tb9 melonjak2....juz wait and seeeeeee...weee....he3...xsabar nak tgk.. pelakon yang paling aku minat, Tarabas & Fantaghiro...marvelous lah....
so sweet...Fantaghiro & Ramualdo


oh Tarabas....so encem....

untuk makluman semua, citer ni dah pun ditayangkan kat tb9, setiap ari Ahad pukul 10.00 malam...mgu ni klaw xsilap aku, dah episod 3 kot...episod 1 ngn 2 aku xdapat tgk....sedih sangat2...harap2 x miss dah citer ni....i luv it very muchhhh


di sini, aku sertakan sekali link you tube untuk sesaper yang nak search tgk citer ni... klik DI SINI yer...selamat menonton....


2 comments:

anna said...

akak paling suka citer ni.cerita masa akak kecik-kecik dulu .. sampai anak akak dah umur 15 tahun mmm tarabas ..tayang kat tv2 ..

AnNa said...

yup..zaman saya sekolah rendah dulu2....memg bez...klaw da CD..sy nk bli...he3

Post a Comment

SILA TINGGALKAN JEJAK YER.....SENANG NAK USHAR BLOG KORANG NANT.....he3

TaBuNg AmAnAh SaYa...he3

Yang Menarik Utk Dilihat