Search This Blog


16 November 2010


BuSyBoDy Ataw PriHaTiN??????


time sekolah dulu, orang akan tnya:UPSR, PMR & SPM dapat brp A????????????? pas tamat sekolah...orang akn tny lak: xdapat tawaran masuk U ker? bl dapat tawaran smbung bljar, orang akan tnya:dapat U mn? bl dah masuk U, pas final xzm every sem jer, org akan tnya: dapat brp pointer sem ni?dapat anugerah dekan ker? pas hbz bljar kat U pun, org still tny.....dah dapat kerja ke blm?  bila dah dapat kjer, diorang tny lg....dapat kerja apa? kerja kat mana? jawatan apa? brp gaji dapat? pas tny bab kerja...tny bab kawen la plak...dah da pakwe/makwe lom? bl nk kawen? brp hantaran nk kawen?  bl time nk kawen jer...ada plak yg tny....bakal isteri/suami org mn? bakal isteri/suami kerja apa?
byk btol ORG TNY...smp aku pun TERTANYA-TANYA,diorang ni BUSY BODY ataw PRIHATIN?hhhhmmmmmmm

3 comments:

lovefairus said...

haha...memang da lumrah manusia mcm 2 agaknya...
mcm da jadi soalan routine bila result kuar n semua owg akan bertanya...

AnNa said...

taw xpe....kadang2 rimas la juga....

zuzan michael said...

ko pon same suke tanye aku kan...lalalala

Post a Comment

SILA TINGGALKAN JEJAK YER.....SENANG NAK USHAR BLOG KORANG NANT.....he3

TaBuNg AmAnAh SaYa...he3

Yang Menarik Utk Dilihat