Search This Blog


10 August 2011

Oh StReaMyX


hello...hello..hello...umah aku dah da streamyx..opsss...bunyi macam riak jer...x baik la klaw mcm ni kn????xda la..saja jer...bukan ape...saja nk hepy kan diri. sblmm ni kat umah sewa aku xda tenet...broadband pun mcm hampeh jer...klaw nak g cari bahan kat tenet pun terpaksa g Proton City (area tempat aku blajar)...

so......bila dah da tenet kat umah ni, x payah la nk berat2 bahu bawa laptop g claz....so,  tetibe jer jadi rajin kan?????nk update blog pun xda masalah la...enjoy jer...klaw x....bikin gua panasssssss jer...alhamdulillah,darjah kepananasan 2 dah dapat di kurangkan dengan adanya streamyx ni...

TQ kepada pak cik yang datang pasang semua bnda alah ni kat umah kitorang...klakar juga pak cik yang datang pasang 2...nasib baik dia x sombong...bukan apa, sepanjang hampir sebulan aku kat Tanjong Malim ni, aku asyik jumpa orang yang sombong jer...xda langsung nak mesra...hilang budaya senyum...

sebenarnya, aku nak update citer pasal presentation  grup aku sebenarnya, tapi gambar aku x edit lg...next time la....ok x korang??????????????? da gambar2 yang cantik2...nnt aku upload untuk korang taw....

boleh caya ker cakap  si 'mamat' ni

2 comments:

Hishyamuddin said...

btul3,,ade streamyx best sikit nk update blog..

AnNa said...

taw xper...yg 2 yg penting....he3

Post a Comment

SILA TINGGALKAN JEJAK YER.....SENANG NAK USHAR BLOG KORANG NANT.....he3

TaBuNg AmAnAh SaYa...he3

Yang Menarik Utk Dilihat