Search This Blog


13 August 2011

AkU NaK KuRuS!!!! AkU NaK SiHaT!!!!!


ok x tajuk entry ni???????????? ke over sgt tajuk dia??? he3...sebenarnya aku nak promote something ni. kawan aku ni, dia jual PC & TV dance mat.. korang tahu x apa benda 2???????haa...meh aku nak bgtaw cikit...bnda ni guna untuk exercise. boleh connect dengan PC ataw pun TV. bila dah connect, korang pijak jer 'mat' 2. kat 'mat' 2 ada anak panah (arrow). korang pijak jer arrow 2 mengikut step yang ada kt PC ataw TV tue... 

memang bez la...aku pernah try juga. ada la music ataw pun lagu2  yang berkumandang time korang exercise 2..lebih kurang mcm menari la...hu3...memg enjoy... xpyh nk kuar g cari gimnasium ker, track ker, apa jer lah yang sewaktu dengannya...dalam umah pun korang leh exercise... korang juga boleh 'menari' dengan member...'menari' serentak..cuma pasang cable jer...pernah tgok contoh dance mat x??????????????haaa...x pernah???? xtahu ?????ish3...meh aku nak tunjuk cikit...at least korang dapat la gambaran cikit kan...ni aku dok citer panjang berjela tentang dance mat, tapi korang xtahu plak rupa dance mat 2...hu3...

ni contoh dance mat tue...cantik x???? bukan cantik yang di persoalkan skrg...tapi...nak kurus x????nak sihat x??? klaw nak..bli laaa...murah jer

ni semua wayar2 ataw pun cable yang korang perlukan untuk connect dengan PC ataw pun TV korang 2...klaw xda benda alah ni...x berfungsi la...



 aku ni  byk berleter jer kan?????tapi x bgtaw pun cara nak bli...harga brapa????he3...aku tolong promote jer, tapi klaw korang berminat, bleh trus ke blog member aku ni...lg detail information yang korang bleh dapat... lupa plak nak bgtaw...lagu yang dalam 2, korang leh install sendiri....masukkan jer lagu apa yang korang nak...if i'm not mistaken la...so klaw korang nak keterangan lanjut, korang klik jer kat  SINI ... klaw korang berminat juga...senang2 korang bg la comment cikit kat entry aku ni...nak taw juga perkembangannya...boleh kan kawan2 ku sekalian?????? klaw cam 2. memang cayang la kat korang...

 untuk tengok demo,KLIK sini yer...selamat menonton...hope ada la yang berminat yer...


12 comments:

cik ungu said...

ni selalu ada kat arked game tu kan.

nak terkinja2 kat arked malu la plak kan.

benda ni ada nanti bleh terkinja2 kat atas jamban.

AesyaZealous said...

cam best je..haha

AnNa said...

cik ungu:xpayh terkinja ats jmban....kat depan ruang tamu atw bilik pun bleh...privacy cikit...klaw ada adik...leh ajak adik main skali...

aisyah: bez ey?????????/nk bli x??????member saya jual...

DANCE MAT TV DAN PC said...

yang nih boleh direct kat tv...... hehehehe so lagi besar pada laptopppp...yeayyy

Mama QS said...

berkenan pulak saya lah.... mahal tak

RojakPunya.blogspot.com said...

kalaula saya budak kecik mesti teruja nak beli ni hahaha bole lompat2

AnNa said...

mama QS: nk bli ker?boleh3
RojakPunya.blogspot.com: klaw dah besar pun leh main jugak...xnk try ker?

uMie_cHan said...

KNPOM KUROS EA PKI ??
HUHUHU

AnNa said...

umie_chan: klaw slalu buat dan diikuti dengan pengambilan makanan yang berdisiplin ...insyaallah...

shazlinda saila samudin said...

sis..nak tnye kat mne bli pad ni???

AqillaSharif said...

Ala dia tk jual dah ke tgk blog xde dah 😞

shida ariffin said...

Berapa harga ni

Post a Comment

SILA TINGGALKAN JEJAK YER.....SENANG NAK USHAR BLOG KORANG NANT.....he3

TaBuNg AmAnAh SaYa...he3

Yang Menarik Utk Dilihat